Bistrokök med köksluckan Gryning 403, Nordanro Premium

Kökstillbehör & tillval

Det är i detaljerna som helhetsintrycket av köket skapas och det finns mycket du kan göra för att få ditt kök mer personligt genom unika bänkskivor, knoppar och handtag liksom diskhoar och blandare.

Dela

I den här sektionen hittar du alltifrån blandare i borstat guld till lädersvepta handtag till bänkskivor i många olika material. Högklassiga tillval och kökstillbehör helt enkelt. Elon är din one-stop-shop, vi hjälper dig med allt för ditt hem. Kom till din närmaste butik så hittar vi en lösning för dig. Ett urval av Elons butiker erbjuder Nordanros sortiment. Aktuella butiker hittar du här.

Handtag & knoppar

Handtag & knoppar

Handtag och knoppar är detaljerna som kompletterar den övriga inredningen. Som visar personlighet och temperament hos dig som skapat köket och lever där. Som mjukar upp eller stramar till, som sticker ut eller smälter in. Små saker som gör den stora skillnaden.

Finn dina handtag & knoppar här!
Utvalda blandare

Utvalda blandare

Sätt en personlig touch på ditt kök med kökstillbehör som verkligen sticker ut och lyfter både diskho och bänkskiva. Som en fin blandare. Vi på Nordanro har plockat ut ett sortiment av blandare, som alla är framtagna med design, hög kvalitet och sina innovativa tekniska lösningar i fokus.

Hitta din nya blandare här!
Skräddarsydda bänkskivor

Skräddarsydda bänkskivor

Varje kök har behov av en rejäl, noga utvald, bänkskiva. Vi erbjuder skräddarsydda bänkskivor direkt från fabrik. Det finns flera olikamaterialval högkvalitativa materialval att välja mellan.

Se vårt fina urval av bänkskivor här!
Diskbänkar & diskhoar

Diskbänkar & diskhoar

Ett handplockat specialsortiment med modern design. Smidiga, stilrena och designade för att ta plats i det moderna hemmet.

Vilken diskbänk och diskho söker du?
Vitvaror

Vitvaror

Nordanro är skapat av Elon. Vi har över 100 års erfarenhet av att hjälpa våra kunder med de bästa lösningarna för ditt kök, men även hemmets alla andra rum som tvättstugan. Så du kan tryggt lita på vår kunskap. Hos Elon hjälper en köksinredare dig att göra de bästa valen av vitvaror.

Hitta allt du behöver hos Elon!

Rådgivning

Prata med oss – vi hjälper dig hela vägen!

Boka ett möte och planera köket tillsammans med våra köksinredare. Vid planeringen av köket ser vi över vilken planlösning som ger bäst flöde i köket och vi gör de viktigaste materialvalen till luckor och bänkskivor. Vilket kök drömmer du om?

BOKA MÖTE!