Vi hjälper dig från inspiration till färdigt kök. Våra köksinredare finns med dig hela vägen och våra montörer ser till att rätt detalj hamnar på rätt plats. Tillsammans skapar vi ditt nya kök i 6 enkla steg, från planering till installation. Vi hjälper dig hela vägen till ditt drömkök.


1. RÅDGIVNING

Kom in till en av våra butiker eller besök nordanro.se för inspiration, idéer, tips och råd inför köksplaneringen.

2.KÖKSPLANERING

Boka ett möte med en av våra köksinredare. Tillsammans hittar vi optimala kökslösningar och de bästa anpassningarna till rummet, helt utan kostnad.

3. MATERIALVAL

Vi hjälper dig att hitta din personliga stil, i allt från materialval, luckdesign och bänkskivor till stilen på beslag.

4. VITVAROR

Vi hjälper dig att välja vitvaror som matchar köket och dina behov – både i färg och funktion.

5. BESTÄLLNING

Tillsammans går vi igenom allt från ritning till tidplanering, för att säkerställa att alla produkter och önskemål har kommit med, och beställer ditt nya kök.

6. INSTALLATION

Våra montörer tar hand om montering och installation, om du inte vill göra det själv.

Våra olika kökserbjudanden

Vårt kökssystem Nordanro Premium är för dig som vill ha extra hög kvalitet och hållbara material. Du får Nordens största urval av luckor, belysning, överskåp och mycket, mycket mer. Stommarna är färganpassade och kommer alltid färdigmonterade med lucka och lådor.

Vårt kökssystem Nordanro Flex är det flexibla, smarta och smidiga sättet att byta kök. Vi erbjuder här möjligheten att få hela ditt nya kök som platta paket. Du monterar allt själv eller anlitar en egen hantverkare. Du kan få stommarna färdigmonterade om du vill, eller spara en slant genom att själv montera dem med ett klick.

Få ett nytt kök bara genom att byta ut dina nuvarande köksluckor med vårt kökserbjudande Nordanro Nya Luckor. Nordanro erbjuder dig möjligheten att beställa endast luckor som vi sedan måttanpassar till ditt existerande kök. Har du ett kök du är nöjd med idag finns ingen anledning att riva ut allt – byt luckorna och ditt kök blir som nytt.