Var kan jag köpa sortimentet på Nordanros sajt?

Nordanro.se bedriver ingen egen försäljning. Sortimentet hittar du hos våra återförsäljande Elon-butiker. De butiker som erbjuder Nordanro finns här.

Kan jag förboka mitt besök i butik?

Ja! Oavsett om du ska köpa ett helt nytt kök, uppdatera med nya luckor, bygga en ny tvättstuga eller vill skaffa garderober med skjutdörrar till hallen så är du varmt välkommen att boka möte med det urval av Elon-butiker som erbjuder Nordanros sortiment. Boka möte gör du här.

Hur hanterar Nordanro coronaviruset?

Nordanro ingår i Elon Group och är butikskedjan Elons eget varumärke. Här kan du läsa mer om hur Elon påverkas av och hanterar coronaviruset. Vi följer Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer och håller oss ständigt uppdaterade gällande eventuella förändringar.

Var tillverkas Nordanros kök?

Nordanro har ett brett sortiment inom kök- och förvaring för alla rum. För att möjliggöra detta breda erbjudande jobbar vi med flera olika tillverkare. Dessa har tillverkning i olika länder i Europa, vissa i Sverige. Så var ditt kök kommer att tillverkas beror helt enkelt på vilket kökssystem du väljer, och vilka tillval du gör. För att få veta mer om tillverkningsländer, kontakta din närmsta Elon-butik som säljer Nordanro. Du hittar alla butiker här.

Jag vill renovera köket. Hur fungerar Nordanro Nya Luckor?

Väljer du vårt erbjudande Nordanro Nya Luckor måttanpassar vi luckorna efter ditt existerande kök. Luckorna passar till dina köksstommar oavsett fabrikat eller mått. Vill du förnya andra rum än köket? Våra måttanpassade luckor passar även till garderoben i hallen, skåpen i tvättstugan och mycket mer. Allt börjar med att du fotar ditt kök och besöker närmsta Elon butik. Läs mer om hur det går till här.

Vad är det för skillnad på Nordanro och Nordanro Flex kökserbjudanden?

Vårt kökssystem Nordanro är för dig som vill ha ett komplett och personligt kök. Utbudet av stommar, skåp, luckor, bänkskivor, belysning med mera, är brett och valmöjligheterna är enormt. Stommarna är färganpassade och kommer alltid färdigmonterade med lucka och lådor. Utöver köksinredning finns Nordanro även som skåpslösningar och luckor till alla rum i hemmet och du kan enkelt skapa en röd tråd genom inredningen.

Kökssystemet Nordanro Flex är det flexibla, smarta och smidiga sättet att byta kök. Stommarna monteras enkelt med bara ett klick.

I detta erbjudande ryms kopplingen till flexibilitet bland annat genom vårt stora urval av luckor. Dessutom har du möjligheten att välja om du vill montera köket själv eller få hjälp. Ett helt kök levereras i platta paket och stommarna monteras med bara ett klick - helt utan skruvar eller verktyg.

Finns det någon katalog?

Ja, det gör det. Vi har både en kökskatalog och förvaringskatalog, dessa kan du läsa här:

Vad kostar ett kök?

Det beror på vilket kökssystem du väljer, individuella tillval, samt vilka behov du har. På länkarna nedan så finns guidande prisexempel.
Nordanro kökssystem
Nordanro Flex kökssystem

Vem står bakom varumärket Nordanro?

Nordanro marknadsförs av Elon Group och är butikskedjan Elons eget varumärke. Varumärket Nordanro erbjuder kök och förvaring för alla rum.

Vi uppdaterar FAQ-sidan kontinuerligt.

Övrig information:


Behöver du komma i kontakt med oss så hittar du kontaktuppgifter här.