Tvättstuga med integrerade vitvaror

Tvättstuga

Det finns många funktioner en modern tvättstuga kan fylla – och det finns smarta och smidiga lösningar för varje plånbok. Sitter du med ett litet projekt eller ska du bygga en helt ny tvättstuga?

Dela

Köksskåp och bänkskiva, eventuellt med diskho, blir bra förvaring och ger gott om arbetsyta i tvättstugan. Med en bänkskiva kan du enkelt lägga upp din tvätt direkt ur tvättmaskinen eller torktumlaren. Perfekt yta att vika och ta hand om tvätten på, samtidigt får du också plats med tvättmedel och andra saker.

Liten tvättstuga? Då kan du ställa tvättmaskin och torktumlare på varandra i ett så kallat pelarmontage. Du kan också köpa en kombinerad tvättmaskin och torktumlare, en så kallad tvätt/tork. Den är lika stor som en tvättmaskin, men kan både tvätta och torka i ett sträck. En toppmatad tvättmaskin är också bra om du har ont om plats. Den kräver inget extra golvutrymme framför. Hos Elon hittar du vitvarorna du behöver.

Inredning & förvaring tvättstuga

Långt ifrån alla hem har en tvättstuga. Många tvättmaskiner står i stället i badrummet. Då är det extra viktigt med smart förvaring, så att det inte blir rörigt. Vi är experter på att skräddarsy förvaringslösningar åt alla hem, stora som små. Kom in och prata med oss i butiken så löser vi dina behov.


Diskbänkar & Diskhoar

Diskbänkar & Diskhoar

Nordanro har ett stort utbud av diskbänkar & diskhoar för din tvättstuga. Från de enkla och traditionella till de specialdesignade och måttanpassade.

Diskho och diskbänk – läs mer!
Bänkskivor

Bänkskivor

En bra arbetsbänk är viktigt för en tvättstuga. Ska det vara med eller utan diskho? Och vilket material? Laminat, natursten eller något annat?

På jakt efter bänkskiva – läs mer!
Blandare

Blandare

Sätt en personlig prägel på din tvättstuga med en blandare som verkligen sticker ut och lyfter både diskho och bänkskiva/diskbänk.

Se alla våra blandare!

Rådgivning

Prata med oss – vi hjälper dig med tvättstugan

Har du ett tvättstugeprojekt på gång? Vi hjälper dig gärna och guidar genom olika materialval, vitvaror och lösningar. Våra rådgivare är experter på kök, förvaring och tvättstuga.

Boka möte!