Kampanj – massor av fina kökserbjudanden

Just nu får du 20% rabatt på ett nytt kök från Nordanro kökssystem och Nordanro Flex kökssystem samt paketpris på fina vitvaror från Smeg och Siemens vid köp av ett Nordanrokök. Vill du bara ha nya köksluckor så passa på att byta luckor för minst 25.000 kr så får du 5.000 kr att handla annat för hos Elon.

Kampanjen pågår från 12/4 till 28/6. Läs mer på elon.se

20% rabatt på ett nytt kök – från bistrostil till lantkök

Hur ser ditt drömkök ut? Hos oss hittar du 21 kök i olika stilar och karaktär. Väljer du Nordanro kökssystem så får du ett komplett och personligt kök med valmöjligheter in i minsta detalj. Nordanro Flex kökssystem som har klickteknik är det flexibla, snabba och smidiga sättet att byta kök.

Läs mer om våra kök!

Byt luckor – få pengar att handla för hos Elon

Passa på att byta köksluckor för minst 25.000 kr och få 5.000 kr att handla för hos valfri Elonbutik. Har du ett kök som du i grunden är nöjd med behöver du inte riva ut allt för att förnya det. Med vårt kökserbjudande Nordanro Nya Luckor byter du bara luckorna.

Läs mer om att byta luckor!

Paketpris på vitvaror från Smeg och Siemens

Vid köp av ett Nordanrokök får du rabatt på vitvarupaket från två tungviktare på marknaden: Smeg och Siemens. Totalt finns det fem olika paket att välja mellan för inbyggnadshällar, inbyggnadsungnar samt mikrovågsugnar. Välj standard, premium eller deluxepaket.

Läs mer på Elon.se

Upplev våra kök i köksutställningar

Rådgivning

Prata kök och vitvaror med oss

Boka ett möte och planera kök och vitvaror tillsammans med våra köksinredare. Vid planeringen av köket ser vi över vilken planlösning som ger bäst flöde i köket och vi gör de viktigaste materialvalen till luckor och bänkskivor. Vilket kök drömmer du om?

BOKA MÖTE!

Urval av kök


Handla tryggt hos Elon

Nordanro ingår i Elon Group och är butikskedjan Elons eget varumärke. Här kan du läsa mer om hur Elon påverkas av och hanterar coronaviruset. Vi följer Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer och håller oss ständigt uppdaterade gällande eventuella förändringar.