Det finns många olika kökstyper och behov. Frukost med hela familjen samlad eller utspritt under hela förmiddagen? Kanske lagas maten samtidigt som läxor kluras ut. Då ska köket självklart ha plats för både och! Älskar ni att laga mat tillsammans och äter socialt med många vänner som tittar förbi? U-köket ger till exempel plats för alla smaker, många skratt och skärbrädor.

Från U till rakt – olika kökstyper

Parallellköket

Uppskattas av många och är vanligt i alla typer av hem, lägenheter och villor. Att parallellköket är uppskattat är lätt att förstå. Här arbetar du smidigt och effektivt med allt inom räckhåll.

Vinkelkök

Vinkelkök ser du ofta i skandinaviska kök. Trivsam och uppskattad vinkel för matlagning och hanteringen mellan spis och diskho. Här är ett exempel på ett öppet vinkelkök.

Köksö

Ger möjlighet till ett rikt socialt liv i köket då köksön kan ha spis, diskho, sittplats och arbetsyta. Dessutom arbetar du ostört. Här är ett kök med köksö!

U-kök

En social lösning med utrymme för god arbetsmiljö och ordentligt med bänkyta. Här arbetar ni nära tillsammans.

Rakt kök

Rakt kök är en enkel och ganska vanlig planlösning. Alla kökets delar och funktioner hålls samlade på en vägg. Det är enkelt, det är effektivt och smidigt att nå utan att fastna i några vinklar eller vrår. Luftigt och öppet. Tänk på: Bord och stolar får en viktig roll i att inte låta köket sväva iväg. Här hittar du ett rakt ljusgrått kök.

Nordanro Premium kökssystem

Nordanro Premium kökssystem

Vårt kökssystem Nordanro Premium är för dig som vill ha ett komplett och personligt kök. Med extra hög kvalitet och hållbara material, från skogar i balans, får du ett kök för både nutiden och framtiden.

Läs mer här!
Nordanro Flex kökssystem

Nordanro Flex kökssystem

Vårt kökserbjudande Nordanro Flex är det flexibla, snabba och smidiga sättet att byta kök. Vi erbjuder ett stort urval av luckor och dessutom möjlighet att välja om du vill montera köket själv eller att få hjälp.

Läs mer här!

Rådgivning

Prata med oss – vi hjälper dig hela vägen!

Boka ett möte och planera köket tillsammans med våra köksinredare. Vid planeringen av köket ser vi över vilken planlösning som ger bäst flöde i köket och vi gör de viktigaste materialvalen till luckor och bänkskivor. Vilket kök drömmer du om?

BOKA MÖTE