nordanro nya luckor kökslucka salvia

Nordanro Nya Luckor

Har du ett kök som du i grunden är nöjd med behöver du inte riva ut allt för att kunna förnya det. Med vårt kökserbjudande Nordanro Nya Luckor skapas möjligheten att endast beställa nya luckor. Det ska vara enkelt att byta köksluckor!

Dela

Den snabba vägen till ett nytt kök

Vi måttanpassar luckorna till ditt existerande kök, och de passar till dina köksstommar oavsett vilket fabrikat eller mått de har. Tio olika modeller av köksluckor i 16 olika vackra standardfärger finns att välja på, ett urval av luckorna går dessutom att få i valfri färg (som tillval). Ska du byta köksluckor så är Nordanro Nya Luckor ett mycket prisvärt alternativ där du slipper plocka ner och forsla bort stommar och lådor. Titta på våra prisexempel nedan.
Psst! Vill du förnya ett annat rum än köket? Våra måttanpassade luckor passar även till garderoben i hallen, skåpen i tvättstugan och mycket mer.

Så enkelt byter du luckor

Så enkelt byter du luckor

Att byta köksluckor är smidigare och roligare än många tror. Om du följer våra enkla steg så har du snart ett nytt kök till ett riktigt bra pris.

Läs vår guide här!
Vilken lucka är din favorit?

Vilken lucka är din favorit?

Våra luckor kommer i många olika standardfärger och utföranden. Spana runt på våra produktsidor och hitta din favorit.

Alla luckor hittar du här!
Inspireras av alla möjligheter!

Inspireras av alla möjligheter!

Hur ser trenderna ut när det kommer till köksluckor? Vad ska man tänka på när det kommer till färger och mönster? Och vilka kökshandtag ska man välja till köksluckorna?

Trendartikeln hittar du här!

Kulörer

Standardfärger för måttanpassade luckor

Vi har 16 vackra standardfärger att välja på. Är det någon annan färg du hellre vill ha för att skapa den rätta känslan fixar vi självklart det, mot en liten extra kostnad. Här är allt möjligt.

VÅRA LUCKOR

Kostnad

Prisexempel för luckbyte

Vad kostar det att byta luckor? Vi har flera olika prisgrupper. På vår sida med prisexempel kan du läsa mer om vad som ingår i ett luckbyte och att renovera kök med Nordanro Nya Luckor.

Läs mer här!

Prata med oss!

Vi hjälper dig hela vägen!

Vill du byta ut dina nuvarande luckor? Boka ett möte med oss. Vi mäter och monterar allt hemma hos dig. Tryggt och enkelt. Det enda du behöver fundera på är vilka luckor och handtag eller knoppar du vill ha!

BOKA MÖTE