Förvaring med skjutdörrar, hall, Nordanro

Förvaring

Med en bra förvaringslösning är det enkelt att hålla ordning. Och snyggt. Nordanro har ett brett utbud av måttanpassade skjutdörrar och inredning för alla plånböcker. Du kan alltid starta med ett grundpaket och sedan bygga ut din förvaring efterhand!

Dela

Smart förvaring, det är något Nordanro älskar. Utdragbara skohyllor gör dina skor lättåtkomliga. Då kan du också utnyttja hela djupet av garderoben och ändå få en bra överblick. Har du små barn är det toppen att ha krokar och hyllor i deras höjd. Då kan de själva hänga upp sina ytterkläder. En skräddarsydd garderob med skjutdörrar från golv till tak smälter snyggt in och maxar din förvaring. Eller vill du hellre ha en öppen garderob för ett luftigare intryck? Kanske en kombination? Här nedan ser du vårt utbud av skjutdörrar och inredning för garderober.

Skjutdörrar

Skjutdörrar

Välj vad som passar dig bäst – mixa olika ytor, färger och material precis hur du vill. Sedan tillverkar vi skjutdörrarna efter dina mått.

Läs mer om våra skjutdörrar här!
Garderober & inredning

Garderober & inredning

Trähyllor, trådhyllor, meshkorgar, trådkorgar, byxutdrag, skohållare, klädstänger – vi har ett stort utbud av garderobsinredning.

Läs mer om garderobsinredning här!

Inspiration

Förvaringskatalog

I vår inspirationskatalog för förvaring hittar du fina och smarta förvaringslösningar för hemmets alla rum.

Läs katalogen här!