Inreda sovrum med ljusa skjutdörrar skapar lugn, Nordanro

Garderob och förvaring

för alla dina rum

Läs vår katalog online

Dela

Hem / Förvaring

Skjutdörrar med träram

Dörren Ramprofil rullar på kraftiga hjul med kullager vid golvet och helgjutna dubbelhjul vid taket. Golvhjulen är dolda i dörrens ram, vilket gör att den här modellen passar särskilt bra för walk-in-lösningar. Ramen är 100 mm bred, av MDF, och finns i en vit folie och fem olika dekorfärger (stengrå, varm valnöt, grå, ljus ek, svart struktur och vit). Snygga handtag finns som tillval, liksom mjukstängning och trespårig skena. Dörrmodellen kan även skapas för lösning under snedtak.

Våra olika färger för träram


Andra skjutdörrar

Med aluminiumprofil

Nordanro har tre olika dörrmodeller med en enkel och elegant aluminiumprofil. Dörren Profil har en 20 mm tjock profil medan dörren Modern är 19 mm. Båda dessa dörrar finns i svart, vit och aluminiumfärgad profil. Dörren Projekt har en 10 mm tjock profil och kan endast fås i silverutförande. Alla tre dörrmodellerna rullar på kraftiga hjul med kullager vid golvet och med helgjutna dubbelhjul vid taket. Höjd och bredd måttanpassas efter ditt utrymme. Modern kan användas som skräddarsydd lösning under snedtak. Tak- och golvskena levereras i samma kulör som som den valda profilen.

Utan ram

Vår skjutdörr Trend utan ram är en exklusiv dörr som rullar på kraftiga hjul med kullager vid golvet och gummibelagda dubbelhjul med kullager vid taket. Golvhjulet är dolt, så dörren ser likadan ut på båda sidorna – perfekt till din walk-in closet! Dörren har mjukstängning och magnetisk positionsstopp.
Höjd och bredd anpassas efter ditt utrymme. Dörrmodellen kan skräddarsys för placering under snedtak.

Stort urval av färger på skjutdörrar

Med vår färgpalett kan du verkligen hitta just din stil. Exempel på färger och mönster: stengrå, ljus ek, svart struktur och varm valnöt. Vi har många olika typer av glasytor, från spegel till målade glasytor i olika nyanser som blått och ljusbrunt. I vår förvaringskatalog kan du läsa mer. Eller gå direkt och bygg dina måttanpassade garderober med skjutdörrar i vårt planeringsverktyg.

Tips och råd vid val av skjutdörrar

Du kan planera din förvaring med skjutdörrar på olika sätt.


Andra smarta och stilfulla lösningar

Walk-in-closet

Om du drömmer om att ha en walk-in closet i ditt hem är du inte ensam. En walk-in closet är det ultimata förvaringsutrymmet, med plats för alla dina kläder, skor och accessoarer.

Rumsavdelare

Om du vill skapa mer utrymme och en mer rymlig känsla i ditt hem kan en rumsavdelare (även rumsavskiljare) vara lösningen. Med en rumsavsdelare kan du enkelt avskilja olika delar av ditt hem, utan att behöva göra stora och kostsamma förändringar.


Tillbehör & inredning

I Nordanros sortiment hittar du ett stort urval av tillbehör. De ger plats för kostymer, klänningar, skor, slipsar – vad du än vill förvara. Här finns exempel på smarta produkter ur sortimentet.

Fasta hyllor

Planera in tillräckligt med hyllplats för t ex vikta kläder, resväskor och hattar. Stora föremål och sådant du använder sällan kan ligga på översta hyllan under taket.

Värdebox

Förvaring för smycken, pass och andra värdesaker.

Låda 124 mm

Praktisk låda som gör att du kan hålla reda på underkläder och strumpor.

Låda 188 mm

Större låda som passar bra för stickade tröjor, jeans och annat som tar lite mer plats.

Gallerlåda

Med en avdelare i gallerlådan får du tydliga sektioner som passar för t ex sjalar, underkläder och strumpor.

Glaslåda

Med en glaslåda får du snygga fronter på dina lådor. Välj en låda med avdelare och skapa fack för små saker.

Utdragshylla

Ett utdragbart hyllplan som är perfekt för solglasögon och andra småsaker, eller som avställningsyta.

Meshkorg

Förvaring i meshkorgar är luftigt och bra för vikta kläder. Korgens transparens ger också en bra överblick över innehållet.

Tvättkorg

En utdragbar, stor korg i luftig mesh som passar perfekt för smutstvätten och dessutom är lätt att bära med till tvättstugan.

Sidohängt skoutdrag

Valet av skoförvaring bör dels styras av hur många par skor du har, men också av eventuella klackhöjder. Det här skoutdraget passar bra för höga klackar och finns i två storlekar som rymmer 6 par respektive 12 par skor.

Skoutdrag

Enkel och snygg utdragbar skoförvaring som ger bra översikt över alla skor. Passar för skor utan klack.

Skohylla

Den här skohyllan skapar platseffektiv förvaring i din garderob, men den är också en perfekt plats för dina snyggaste skor, de som gärna får synas.

Skolåda

Utdragbar och översiktlig skoförvaring med lådfront för en enhetlig inredning.

Byxutdrag

Praktisk lösning där 8 par byxor kan hänga utan att bli skrynkliga. Lådfronten bidrar till en lugn och enhetlig inredning.

Byxutdrag

En fast byxhängare med plats för 8 par byxor ger en bra översikt som gör det lätt att välja.

Klädstång

En klädstång som ger bra överblick och har plats för många galgar. Glöm inte de riktigt långa kläderna. Räkna med ungefär 2 meters höjd för långt häng.

Tvärklädstång

En tvärklädstång rymmer mycket och är en bra lösning för den grunda garderoben. Den är dessutom en perfekt plats för i förväg planerade outfits.

Nedfällbar klädstång

Använd höjden och förvara sällan använda kläder på övre klädstången. Eftersom den är nedfällbar når du dem lätt när det behövs.

Slips- och bältesutdrag

Accessoarerna behöver sin plats de också. Hänger du dina slipsar, skärp och bälten på utdraget får du bra översikt och kommer lätt åt dem som hänger längst in.

Utdragbar spegel

Spegeln fäster du lätt på insidan av garderoben och svänger ut när du behöver den.

Planeringsverktyg

Med hjälp av vår förvaringskonfigurator kan du själv skapa din garderob – helt efter dina behov och mått.

Till konfiguratorn