Nordanro kök

Vårt kökssystem Nordanro är för dig som vill ha ett komplett och personligt kök. Med extra hög kvalitet och hållbara material, från skogar i balans, får du ett kök för både nutiden och framtiden. Utbudet av stommar, skåp, luckor, bänkskivor, belysning med mera, är brett och valmöjligheterna är näst intill oändliga.

Kampanj! Kök & vitvaror

20% rabatt på nytt kök och paketpris på vitvaror.

Våra kök

Du får personliga valmöjligheter i varje detalj, stor variation på inredning och största möjliga komfort/ergonomi i hela köket. Vår unika stommar för Nordanro kök finns i en mängd olika höjder och färger. Hos hittar du kök i många olika stilar. Nedan ser du ett urval av luckorna i uppbyggda köksmiljöer. Vad letar du efter? Ett modernt kök, kök i lantlig stil, bistrokök eller ett kök med den industriella touchen?

Nordanro

Gryning

Nordanro

Modern | Trend

Nordanro

Easytouch | Natur

Nordanro

Natur│Easytouch

Nordanro

Modern

Nordanro

Gryning

Nordanro

Skiffergrå

Nordanro

Lyx│Gryning

Nordanro

Ramprofil Lux

Nordanro

Ramprofil M

Nordanro

Ramprofil

Stommar

Tre val av stommar

Våra stommar för Nordanro kök är byggda för att passa alla, skräddarsydda in i minsta detalj. Med högsta kvalitet, funktionalitet och flexibilitet. Och självklart är de färganpassade.

SE ALLA KÖKSSTOMMAR

Rådgivning

Prata med oss – vi har receptet på ett fantastiskt kök

Boka ett möte och planera köket tillsammans med våra köksinredare. Vid planeringen av köket ser vi över vilken planlösning som ger bäst flöde i köket och vi gör de viktigaste materialvalen till luckor och bänkskivor. Vilket kök drömmer du om?

BOKA MÖTE