Kök, Lucka Modern 338, Nordanro

Köksskåp & kökslådor

Vilka lådor och skåp ska du välja till ditt kök? Nordanro Premium kökssystem erbjuder ett stort utbud av lösningar för skåp och lådor.

Dela

Det är härligt att få förmånen att bygga ett helt nytt kök, där man kan ta höjd för att alla behov och önskemål man har. Köksskåp och kökslådor har såklart en nyckelroll i ditt nya kök. Hos oss hittar du snygga, smarta och funktionella lösningar. Se också alla våra snygga knoppar och handtag.

Besök din närmaste butik med Nordanro-sortiment så guidar vi dig vidare i hela vårt utbud av köksskåp samt inredning för skåp och lådor. Här kan du läsa mer om vitrinskåp

Jalusiskåp

Skåp med jalusi innebär att du kan dölja eller fronta ditt skåps innehåll efter behov och situation på ett smidigt sätt. Placera jalusiskåp på din bänkskiva och skapa en förvaringsplats för din kaffebryggare, blender mfl. Produkterna du vill ha nära tillhands men inte ta plats eller synas när de inte används.

Hörn- och karusellskåp

Ett hörnskåp är ett optimalt sätt att utnyttja hörn i ditt kök på ett smidigt sätt. Den perfekta lösningen för att utnyttja utrymmet maximalt är att välja en karusell med roterbara hyllplan. Med en karusell når du enkelt dina redskap och tillbehör med en smidig rotation och du kan lätt få överblick över skåpets innehåll. Ett smart val när du tittat på köksskåp.

Högskåp

Det rymligaste skåpet för ditt kök eller din tvättstuga är högskåpet, som kan sträcka sig från golvet och ända upp till taket. Genom att utnyttja takhöjden i rummet med höga skåp kan du både dubbla och tredubbla rummets förvaringskapacitet. Våra högskåp finns i en rad olika inredningar.

Köksskåp med smart förvaring

Hos oss kan du välja på en mängd olika förvaringslösningar för att
få en strukturerad lådförvaring i dina köksskåp för allt du vill ha nära. Från olika bestickförvaringar till förvaring av kryddor, folie, bakplåtspapper och plastpåsar. I plast eller massivt trä, eller en kombination av båda.

Det är mycket vi vill ska rymmas i våra kökslådor och något vi värderar högt och anser vara viktigt är att lådorna klarar att bära mycket. Våra lådor upp till 600 mm i bredd klarar att bära en vikt på 40 kg/låda. Våra lite större lådor från 800-1000 mm klarar av en vikt på 60kg/låda och de stora lådorna med en bredd på 1200 mm klarar av en belastning på 80kg/låda.

Lådorna i vårt kökssystem Nordanro Premium går enkelt att lossa, helt utan verktyg. Perfekt när du vill städa ordentligt. Ytan på lådorna och dess design gör också rengöringen enkel och smidig.

Alla våra lådor har en innovativ, integrerad dämpning och är mjukstängande. Tom eller full låda spelar ingen roll, stängningen blir en njutning varje gång.

Rådgivning

Prata med oss – vi hjälper dig hela vägen!

Boka ett möte och planera köket tillsammans med våra köksinredare. Vid planeringen av köket ser vi över vilken planlösning som ger bäst flöde i köket och vi gör de viktigaste materialvalen till luckor och bänkskivor. Vilket kök drömmer du om?

BOKA MÖTE