Vitrinskåp, Ramprofil 776, Nordanro kökssystem.

Vitrinskåp & öppna hyllor

Vitrinskåp och öppna hyllor öppnar upp för många möjligheter. Förvara ditt köks skatter väl synliga, från finglas och vackert porslin till serviser för de stora middagarna.

Dela

Istället för vanliga luckor kan vitrinskåp och öppna hyllor göra ditt kök ännu mer varmt, välkomnande och levande. Belysningen är viktig och blir en naturlig ljuskälla, vilket ger hela köket en genomgående ombonad design. Belysningen är förmonterad i skåpen när du får dem. Smidigt förberett för enkel installation. Vi har vitrinskåp och öppna hyllor i flera olika stilar och modeller, både som golvstående, vägghängd och bänkstående. Vad letar du efter, ett svart vitrinskåp eller kanske ett litet vitrinskåp?

Vitrinskåp & belysning

I Nordanro vitrinskåp är belysningen är alltid förmonterad i skåpen när du får dem. Smidigt förberett för enkel installation. Rikta en spotlight mot skåpets eller hyllans innehåll, installera belysning i skåpet eller addera LED-punkter för en mysig kvällsbelysning.

Mer läsning:
Köksbelysning
Köksstommar Nordanro Premium
Köksskåp

Öppna hyllor

Öppna hyllor skapar ett luftigare intryck i köket och vittnar om ett kök där kreativitet och kreerandet av nya, goda matupplevelser flödar. Via de öppna hyllorna längs väggarna kan du visa allt ifrån porslin och glas, kastruller och stekpannor till småelsprodukter, smarta skafferidetaljer och plåt- och glasburkar med lockande innehåll. Med öppna hyllor på väggen kan du även skapa extra uppmärksamhet kring utvalda produkter. Låt hyllan bli en blickfångare i köket.

Rådgivning

Prata med oss – vi hjälper dig hela vägen!

Boka ett möte och planera köket tillsammans med våra köksinredare. Vid planeringen av köket ser vi över vilken planlösning som ger bäst flöde i köket och vi gör de viktigaste materialvalen till luckor och bänkskivor. Vilket kök drömmer du om?

BOKA MÖTE