Vitrinskåp, Ramprofil 776, Nordanro kökssystem.

Vitrinskåp & öppna hyllor

Dela

Vitrinskåp och öppna hyllor öppnar upp för många möjligheter. Förvara ditt köks skatter väl synliga, från finglas och vackert porslin till serviser för de stora middagarna.

Vitrinskåp och öppna hyllor öppnar upp för många möjligheter. Förvara kökets skatter både synligt och upplyst. Dina finglas och ditt vackraste porslin kanske används mindre ofta men borde få synas desto mer. Dessutom får vitrinskåp och öppna hyllor köket att kännas mer välkomnande och levande. Våra vitrinskåp och öppna hyllor finns i flera olika stilar och modeller, både som golvstående, vägghängd och bänkstående.

Belysningen är viktig och ger hela köket en genomgående ombonad design. Belysningen är förmonterad i skåpen när du får dem. Smidigt förberett för enkel installation. Vad letar du efter, ett svart vitrinskåp eller kanske ett litet vitrinskåp? Boka möte med en köksinredare på någon av våra butiker för hjälp och inspiration!

Vitrinskåp & belysning

I Nordanro Premiums vitrinskåp är belysningen är alltid förmonterad i skåpen när du får dem. Smidigt förberett för enkel installation. Rikta en spotlight mot skåpets eller hyllans innehåll, installera belysning i skåpet eller addera LED-punkter för en mysig kvällsbelysning.

Mer läsning:
Köksbelysning
Köksstommar Nordanro Premium
Köksskåp

Öppna hyllor

Öppna hyllor skapar ett luftigare intryck i köket och vittnar om ett kök där kreativitet och kreerandet av nya, goda matupplevelser flödar. Via de öppna hyllorna längs väggarna kan du visa allt ifrån porslin och glas, kastruller och stekpannor till småelsprodukter, smarta skafferidetaljer och plåt- och glasburkar med lockande innehåll. Med öppna hyllor på väggen kan du även skapa extra uppmärksamhet kring utvalda produkter. Låt hyllan bli en blickfångare i köket.

Rådgivning

Boka möte med en köksinredare

Vi hjälper till med!

☞  Köksplanering

☞  Materialval

☞  Val av vitvaror

☞  Beställning

☞  Installation

Boka möte här!