Oavsett ditt val av köksstommar så kommer de alltid färganpassade och färdigmonterade med luckor och lådor. Alla hål är färdigborrade och utvalda knoppar och beslag ingår. Smidigt och smart. Precis som val av luckor och den design du vill ha i köket är valet av arbetshöjd ett viktigt beslut. Vårt sortiment av stommar erbjuder dig att välja arbetshöjd från 80,2 cm till 110,2 cm.

Vilken höjd passar dig bäst för att du ska kunna arbeta ergonomiskt bra i köket utan att du får böja eller sträcka dig i onödan? Vårt Nordanro Premium kökssystem erbjuder tre olika köksstommar. Beroende på vilken stomme du väljer, styr det den variation av luckor du kan välja på. Oavsett val av stomme kan du individanpassa arbetshöjderna för just dig genom att välja mellan fyra olika sockelhöjder (7, 10, 15, 20 cm) och 3 höjder på bänkskivan (1,2, 1,6 och 3,8 cm). Rätt höjd för varje plats, flexibilitet när den är som bäst.

Fördelen med färganpassade stommar är att du slipper tänka på att addera täcksidor för att klä in stommarna. Köksstommarna går att få i en stilren variation av färg och mönster.

Köksstommar tre val – vilken passar just dig?

Standard

Köksstommen Standard har en höjd på 72 cm. Här är erbjuder vi dig möjliga arbetshöjder från 80,2 cm till 95,8 cm. En optimal stomme för en person som är från 150 cm och uppåt. En stomme som ger dig 100% förvaringsutrymme.

XL

Vår köksstomme XL har en höjd på 79,2 cm. Här är möjliga arbetshöjder från 87,4 cm till 103 cm. En perfekt stomme för en person som är från 170 cm och uppåt. Med köksstommen XL får du mycket praktisk förvaring. Det här är en riktigt bekväm och optimal stomme. Jämfört med köksstommen Standard får du här 10% mer.

Maxi

Köksstommen Maxi är till för det riktiga familjeköket, där stort utrymme och mycket förvaring är a och o. Maxi har en höjd på 86,4 cm. Här erbjuder vi dig möjliga arbetshöjder från 94,6 cm till 110,2 cm. Den här stommen är optimal för en person som är från 180 cm och uppåt.


Mått köksstommar och dörrar