Blandare

Blandare eller köksblandare är pricken över i:et. Sätt en personlig prägel på ditt kök med en kran som verkligen sticker ut och lyfter både diskho och bänkskiva. Vi har ett brett sortiment av blandare med design, hög kvalitet och innovativa tekniska lösningar i fokus.

Visar alla 27 resultat

Mer läsning!

Tapwell – lyxkänsla i köket

Varje produkt som Tapwell designar och tillverkar är noga uppmätta för att skapa den mest optimerade storleken.

Tapwell-blandare – Läs mer!

Grohe – prisbelönt tysk kvalitet

Grohe köksblandare håller alltid högsta kvalité tack vare den precisionsteknik som används i produktionsanläggningarna.

Grohe-blandare – Läs mer!

Adora – estetik från Danmark

När det gäller elegans och funktion ligger Adora i täten för blandare. Ständig produktutveckling driver företaget framåt.

Adora-blandare – Läs mer!

Mora Armatur – svensk form

Sedan 1927 har Mora Armatur tillverkat funktionella vattenkranar på hemorten i Dalarna.

Mora-blandare – läs mer!

Köksblandare – många alternativ

Mora, FM Mattson, Tapwell, Adora och Grohe  – vi har många kända varumärken att välja bland och du kan läsa mer om våra leverantörer här på sajten. Vi är säkra på att du hittar just din stil. Ska du sätta in en ny blandare i ditt kök, tvättstuga eller grovtvättstuga? Vi har köksblandare i flera olika former, däribland med U-pipa, L-pipa och utdragbara munstycken, och olika material/utseenden som till exempel mässing, borstat guld, rostfritt stål och krom/förnicklad/tenn. Hos hittar du självklart kranar med diskmaskingsavstängning som standard. Om du har fler frågor om våra blandare kan vi verkligen rekommendera ett samtal med våra köksinredare som finns i Elon-butiker med Nordanro-sortiment. Du hittar alla butiker här. Du kan också kika på våra olika köksuställningar online och få inspiration, här hittar du filmen!