Inspiration vardagsrum – hitta din stil

Vardagsrummet är ofta ett rum där man samlas och umgås med familj och vänner, men det kan också vara din egen oas där du drar sig undan till för egentid. Vi spenderar mycket tid i vardagsrummet och därför är det viktigt hur det ser ut och att vi trivs. Här hittar du inspiration och inredningsstilar för dig som ska inreda vardagsrummet.

Vardagsrummet är sällan ett rum idag – det är ofta en förlängning av både kök och hall där umgänge och matlagning kokar ihop till ett härligt vardagsliv. Matcha materialval i hemmets alla rum, exempelvis i en vacker möbel. Tillsammans med oss kan du designa och måttanpassa möbler till vardagsrummet.

Här hittar du tips på vägen när du inreder ditt vardagsrum.

Industriell stil med neutrala färger

Den här stilen passar dig som vill ha en avskalad industrikänsla. Industriköket kännetecknas av betong, stål och järn - och samma material kan appliceras även på vardagsrummet. Utgå från dessa när du väljer möbler, lampor och handtag. 

Modern och stilren inredning

Det moderna vardagsrummet består av en enkel men stilren design. Den här inredningsstilen passar perfekt för öppna planlösningar. Utgå från en ljus bas och inred med material som glas, marmor och granit. 

Skandinavisk stil med naturmaterial

Den här stilen påminner lite om den moderna stilen, men för en skandinavisk touch är det jordnära toner som gäller. Väggarna passar bäst med en vit, grå eller beige färg. I övrigt kan du inreda med naturmaterial.

Inreda vardagsrummet - tips och inspiration

Osäker på hur du ska inreda vardagsrummet? I den här guiden tipsar vi dig om allt du behöver veta för att kunna skapa ditt drömvardagsrum!

Tips för att inreda vardagsrummet

De mest populära färgerna i våra kök just nu

Länge var vitt det vanligaste valet när vi renoverade våra kök. Men på senare år har det vita bytts ut. Låt dig inspireras av de mest populära färgerna när vi designar våra kök just nu.

Läs om de mest populära färgerna

Inreda sovrum – stor guide

I den här matiga guiden kommer vi att gå igenom det mesta du behöver veta när du ska inreda sovrum; från smarta förvaringslösningar, belysning till inredningsdetaljer.

Tips för att inreda sovrummet