Tapwell blandare – lyxkänsla i köket

Det svenska företaget Tapwell har alltid perfektion som mål. De är experter på köksblandare och genom att säkerställa högsta kvalité i alla delar av tillverkningen blir deras produkter några av de allra bästa i branschen. Grunden till en perfekt blandare ligger i kombinationen av design, tyngd och material. I och med att en blandare har en central roll i köket så är det viktigt att hitta en modell som du trivs med – både design- och funktionsmässigt. Med rätt blandare blir det lite roligare att stå i köket.

Blandar in äkta guld och platina i galvaniseringen

Varje modell som Tapwell designar och tillverkar är noga uppmätta för att skapa den mest optimerade storleken. I stället för standardiserade mått blir varenda detalj i produktionen viktig. Därför använder sig Tapwell av äkta guld och platina vid galvaniseringen. Det skapar detaljer som utmärker köket och skapar en lyxigare känsla. 

Nordanros sortiment av Tapwell blandare

I Nordanros sortiment finns det ett noga utvalt utbud av Tapwell blandare. Däribland de eleganta modellerna med U-pip: SK New 184 KromARM184 KromEVO184 Mässing. Du hittar också L-pipiga varianterna ARM984 Krom och ARM887 Svart i sortimentet. Modellen EVO186 Krom som finns hos Nordanro är en annan stilren blandare med löstagbart munstycke för enklare disk- och tvätthantering över diskhon.

Andra varumärken hos oss

Grohe blandare – tysk kvalitet i toppklass
Adora blandare – Estetik från Danmark
Mora Armatur – form och funktionalitet