Mora armatur – stilrent och funktionellt

Sedan 1927 har Mora Armatur tillverkat vattenkranar på hemorten i Dalarna. Från början var de ett dussin man – i dag är de många anställda och har vuxit fram till att bli en av världens mest moderna armaturfabriker. Det som ligger till grund för de blandare som företaget tillverkar är en äkta och hållbar vattenupplevelse. Mora Armatur förenar form och funktion. 

Design och kvalité

En blandare utgör en väldigt viktig del i varje välfungerande kök. Därför kan det vara värt att installera en pålitlig, funktionell och stilren blandare som håller fram tills nästa stora köksrenovering. Om du väljer en blandare från Mora Armatur får du en produkt från ett av de ledande kvalitetsvarumärken i branschen där exklusiv design kombineras med innovation och riktigt hantverk. 

I Nordanros sortimentet

På Nordanro har vi flertalet blandare från Mora Armatur i sortimentet. Du kan bland annat välja modellen Mora Izzy för en köksblandare med hög pip och löstagbart munstycke för en mer flexibel hantering i och runt om diskhon. En mer modern variant är Mora Cera Duo som ger dig en beröringsfri spolstart genom sensorstyrning. Blandarna Mora One och Mora MMIX är två traditionella och eleganta blandare med inbyggd diskmaskinsavstängning. Titta själv i sortimentet för att upptäcka blandare i världsklass. 

Andra varumärken hos oss

Tawell blandare – lyxkänsla i köket
Adora blandare – Estetik från Danmark
Mora Armatur – form och funktionalitet