Adora blandare – estetik från Danmark

När det kommer till elegans och funktion är Adora ett av de främsta varumärkena för blandare. Ständig produktutveckling driver företaget framåt och är den starkast bidragande faktorn till Adoras snabba tillväxt sedan starten 2008. Produkterna går igenom noga urvalsprocesser och regelbundna tester innan de kommer ut för försäljning, vilket säkerställer den högsta kvalitén varje gång. I dag har företaget gjort sig kända för produkternas långa hållbarhet och höga kundnöjdhet. Att köpa en Adora blandare är helt enkelt ett mycket bra val.

Dansk design – internationellt varumärke

Det dansk-grundade företaget har nu vuxit till att bli en internationell leverantör. Den höga kvalitén tillsammans med det estetiskt tilltalande designen har gjort att fler marknader utanför Skandinavien fått upp ögonen för företagets blandare och kranar. När de svenska konsumenterna får bedöma Adora kommer de allt som oftast ut med höga betyg.

Adora blandare hos Nordanro

På nordanro.se finns en av Adoras mest uppskattade serier – Adora Imperia 2U. Den här köksblandaren blir en naturlig och elegant del i köket. Dessutom gör blandarens höga U-pip det enkelt att diska större köksredskap. I Nordanros sortiment hittar du modellen i färgerna svart, guld, roséguld, borstat guld och krom. I utbudet finns även den populära modellen Adora Imperia 2 – med L-formad pip. 

Andra varumärken

Tapwell blandare – lyxkänsla i köket
Grohe blandare – tysk kvalitet i toppklass
Mora Armatur – form och funktionalitet