Grohe blandare – tysk kvalitet i toppklass

Det tyska företaget Grohe är en av världens ledande leverantör av sanitetslösningar. Ett globalt varumärke som ständigt tillverkar nya innovativa produkter till världens kök, badrum och tvättstugor. Grohe blandare håller alltid högsta kvalité tack vare den precisionsteknik som används i produktions- och designanläggningarna. Företaget är grundat i Tyskland och har kvar största delen av verksamheten i landet. Sedan starten 1936 kan Grohe stoltsera med “Made in Germany” som går att hitta på företagets produkter. 

Välrenommerat varumärke

Hantverk och funktionalitet genomsyrar företaget och de blandare som tillverkas i fabrikerna. Varumärkesvärderingarna teknik, kvalité, design och hållbarhet summerar vad Grohe står för och framställer. Genom åren har varumärket tagit emot hundratals priser inom design och innovation och 2017 prisades Grohe av den tyska regeringen för sitt arbete med hållbarhet. Det är ett företag som tror på framtidens lösningar. 

Grohe blandare hos Nordanro

För Grohe är det bara den bästa designen och tekniken som duger och på Nordanro kan du hitta några av de mest populära blandarna. Grohe Eurosmart har till exempel sin egen unika U-pipsdesign med funktion i fokus. Hos Nordanro kan du också hitta den dynamiska modellen Minta med flexibel L-pip. 

Andra varumärken

Tapwell blandare – lyxkänsla i köket
Adora blandare – Estetik från Danmark
Mora Armatur – form och funktionalitet