Ett kök som är både inbjudande och ljussatt på rätt sätt är vad många av oss drömmer om. Förutsättningarna för ett naturligt dagsljus är begränsade hos oss uppe i Norden under större delen av året. Därför är det viktigt att du planerar din köksbelysning väl.

Olika typer av köksbelysning

Grundbelysning

En god grundbelysning är viktigt. Här fungerar vanliga taklampor och spotlights, och dimbar belysning kan ge både en behaglig och energisnål belysning.

Arbetsbelysning

Det är skönt att ha bra ljus där du arbetar och lagar mat. Integrerad LED-belysning i överskåpen ger fint ljus på arbetsytorna under, och hängande baldakiner över fristående ytor är både snygga och smarta.

Dekorbelysning

Dekorbelysning ger dig möjlighet att skapa mysig kvällsbelysning och ge uppmärksamhet till fina detaljer. Belysning i bänk- eller vitrinskåp skapar stämning, och med vår stomme Line+ får du inbyggd belysning.

Få mer tips och inspiration kring belysning kök.

Kökssystem

Kika runt bland alla våra vackra kök!

Vårt kökssystem Nordanro Premium är för dig som vill ha extra hög kvalitet och hållbara material. Du får Nordens största urval av luckor, belysning, överskåp och mycket, mycket mer. Stommarna är färganpassade och kommer alltid färdigmonterade med lucka och lådor.

Nordanro kök hittar du här!