Badrum inspiration – tre harmoniska inredningsstilar

Om du letar inspiration till ditt badrum har du hittat rätt. Dagen börjar och avslutas i badrummet. Därför är det viktigt att rummets inredning är harmonisk. I den här artikeln ger vi dig inspiration till tre trendiga inredningsstilar som andas lugn och ro.

Skandinavisk stil

Den skandinaviska inredningsstilen kännetecknas av ljusa och jordnära färger i kombination med naturmaterial. Den här stilen ger en clean känsla. I ett badrum inrett i skandinavisk stil bör man undvika att ha för många prylar framme. Minimalistiskt inredda badrum blir harmoniska. Få saker och ljusa färger gör det även enkelt att hålla rent.

Det moderna badrummet

Det moderna badrummet kännetecknas av enkel och stilren design. Där inreder man med raka former och lugna färger. Den moderna stilen är tidlös och funkar ofta med all övrig inredning i hemmets andra rum. Ofta strävar man efter en minimalistisk stil för att skapa lugn i rummet och undviker starka färger som sticker ut.

Dov lyx

Ett badrum med mörkare färger ger en riktigt lyxig känsla. De dova färgerna får en att drömma sig bort till ett spa och de skapar ett lugn i rummet. Inred gärna med färger som går i blått och grönt. Det ger en känsla av naturen vilket får oss att slappna av. Har du ett större badrum kan du även inreda med en liten spa-hörna för en förhöjd vardag.

Tips inför badrumsrenoveringen

Här delar vi våra bästa tips på snygga och praktiska inredningslösningar för både stora och små badrum.

Läs mer här

Tvättstuga inspiration – bästa tipsen!

Dags att renovera din tvättstuga men osäker på vilken inredning som passar bäst? Eller är du bara sugen på att förvandla ditt trötta tvättrum till ett praktiskt och stilrent grovkök i lantlig stil? Här hittar du tips på smart inredning och mycket inspiration för tvättstugan!

Hitta inspiration till tvättstugan

Köksinspiration – köksstilar, design och lösningar

Letar du inspiration till ditt nya kök? Här hittar du köksinspiration i olika design, prisklasser och stilar. Detta i populära färger som vitt minimalistiskt kök, lantligt grått kök, kök i skandinavisk stil, grönt kök, bistrokök eller modernt industriellt kök med köksö.

Hitta din köksstil