Xtra – slitstark bänkskiva i laminat

Vårt kökssystem Nordanro erbjuder en bänkskiva som är extra tålig mot slitage och vatten, Xtra. En bänkskiva i laminat som fått flera fina utmärkelser.

Denna bänkskiva i laminat har en extra tjock yta och en speciell 3D-struktur som liknar vacker natursten eller massivt trä till sitt utseende. Den finns som val när du köper ett kök från Nordanro.
Den innovativa och funktionella ytan gör bänkskivan robust så att den klarar vardagens slitage optimalt och är betydligt mer vattenresistent än vanliga bänkskivor. Ytan hindrar vatten från att tränga in och säkerställer att bänkskivan inte sväller. Bänkskivan Xtra gör det också möjligt att fälla in både vask och kokplattor. Det blir en smidig övergång mellan bänkskiva, diskbänk och spis, utan distraherande kanter. Vackert och enkelt att göra rent. Bänkskiva laminat när det är som bäst.

Fördelar med Xtra – bänkskiva laminat

  • Bänkskivan Xtra ger köket en snygg finish och är praktisk att hålla ren.
  • Den planlimmade diskhon i bänkskivan gör området vattentåligt och tryggt. Vattnet kan inte tränga in, vilket tar bort risken att bänkskivan sväller. Den fina övergången mellan bänkyta och diskho är i det närmaste obefintlig.
  • Tack vare bänkskivans struktur med flera innovativa lager på varandra, klarar bänkskivan inte bara av att hålla en snygg finish, den är också enormt praktisk och tål både väta och heta tallrikar och grytor.
  • Bänkskivan Xtra finns i tre tjocklekar och i fyra olika strukturer. Bänkskivan med tjockleken 38 mm är utrustad med en innovativ yta som är antibakteriell.

Bänkskivor i andra material

Bänkskiva massivt trä – läs mer!
Stenbänkskiva – läs mer!
Bänkskiva kvartskomposit – läs mer!