Lucka Arkitekt 19, S 2002 -G, sittbänk, Nordanro Flex

Kökslådor & skåp

Dela

I vårt kökssystem Nordanro Flex får du alltid en innovativ, integrerad dämpning som också är mjukstängande. Kökslådorna går alltid att dra ut helt och varje låda klarar upp till 30 kg i belastning.

System och detaljer – kökslådor

Våra kökslådor finns i flera olika bredder, höjder och varianter. Du kan till exempel välja en högre låda för att få plats med större förpackningar, eller så väljer du två lägre kökslådor där den ena placeras på insidan för bestick eller låga förpackningar. Två olika lösningar, samma utseende.

Hörnskåp

Hos oss finner du många typer av hörnskåp med olika funktioner som insticksskåp med hyllplan, karusuller och vanliga utdrag. Våra modeller kommer i basic och exklusiva versioner.

Vägg- och högskåp

Välj mellan väggskåp med hyllplan, glashyllplan eller diskställsinredning. Våra högskåp är anpassade för att användas som skafferi, för städprodukter eller som klädskåp.

Krönlist & Ljusramplist

Dekorativa krönlister är vackra att sätta på till ett vitrinskåp, det förstärker känslan du vill skapa i ditt kök. Rama in ditt väggskåp även med ljusrampslist.

Integrerad belysning

Få ett bättre ljus i köket med hjälp av smart inbyggd LED-belysning. Denna kan vara både infälld/integrerad eller utanpåliggande.


Mer inom kök!

Nordanro Flex kökssystem

Hitta ditt nya drömkök hos oss!

Vårt kökssystem Nordanro Flex är det flexibla, smarta och smidiga sättet att byta kök. Ett ekonomiskt bra alternativ.

Läs mer här!