Är du vår nästa Nordanro återförsäljare?

Dela

Har du funderat på att bli vår nya återförsäljare? Vi har ett unikt koncept och just nu letar vi efter nya entreprenörer. Du kommer att driva ditt eget företag med ett kraftfullt varumärke i stark tillväxt, ett genomtänkt koncept och ett stöttande team vid din sida. Nordanro är en del av Elon, vilket bland annat gör att du får tillgång till ett brett urval av vitvaror och annat som Elon Group erbjuder via sitt 55 000 kvm stora lager i Örebro.

Som en del av Nordanros köksvärld erbjuder vi ett spännande yrke med både konsument- och företagsförsäljning, kunniga och erfarna kollegor samt
marknadens bredaste och djupaste sortiment inom kök och vitvaror som passar alla smaker och behov.

Om Nordanro

Med våra mångsidiga lösningar för hela hemmet får du precis så som du vill ha det, från rådgivning och köksplanering till färdigt kök på plats.

Nordanro erbjuder marknadens bredaste utbud av kök- och förvaringslösningar inklusive lösningar för bad- och vardagsrum, moderna skjutdörrsgarderober och skräddarsydda klädkammare, anpassade efter dina behov. Vi erbjuder prisvärda alternativ för prismedvetna kunder samtidigt som vi har möjlighet att tillgodose behoven hos kunder med högre budgetar och stora byggkunder inom business-to-business sektorn.

Då Nordanro är en del av Elon Group finns även en unik tillgång till ett brett utbud av vitvaror från olika varumärken samt helhetslösningar med marknadsföring, utbildningar och finansieringslösningar.

Och precis som Elon, är Nordanro lokala i hela Norden.

Tre kökserbjudanden
– oändliga möjligheter

Nordanro har tre olika kökserbjudanden där det finns en lösning för alla typer av kunder, oavsett deras behov, från helt nya kök till uppdatering av luckor och enskilda förvaringslösningar. Vi kallar det - tre sätt att köpa kök.

Nordanro Premium

- Ett kök för dig och ditt liv

Vi har skapat ett kökskoncept för dem som eftersträvar ett unikt och personligt kök med fokus på hållbarhet och miljömärkning. Med ergonomiskt anpassade stommar och det bredaste sortimentet av luckor och design på marknaden, erbjuder vi en förstklassig köksupplevelse som är skräddarsydd efter våra kunders individuella smak och livsstil

 • Ergonomiska och 15 stycken färganpassade stommar
 • Snabb monteringstid och hög prefabriceringsgrad från Europas största köksfabrik
 • Hållbara material med hög och långlivad kvalitet
 • Stort utbud av inredning och förvaringslösningar
 • Brett urval av luckor i vackra färger
 • Stort sortiment av matchande möbelkategorier
 • Miljöcertifierat enligt PEFCBlå  ÄngelnGoldenM och Klimapakt, samt ISO-certifierat 
Nordanro Premium

Nordanro Flex

- En flexibel kökslösning

Vi erbjuder en prisvärd och flexibel lösning för att förnya ditt kök. Vårt omfattande urval av luckor finns i en bred variation av färger och finish, vilket ger dig möjlighet att sätta din personliga prägel. Perfekt för dig som vill utforska vackra färgkombinationer och eleganta former för att skapa det perfekta köket för dig.

 • 30 vackra standardfärger på luckor
 • Ett urval av luckorna går att få i helt valfri NCS-färg
 • Stommar med smart klickfunktion
 • Platta paket sparar volym och ger miljösmarta leveranser
 • Välj om du vill montera själv med hjälp av vår digitala guide
 • Nordanro Flex Express-sortiment med leveranstid på 2 veckor
Nordanro Flex

Nordanro Nya Luckor

- Det hållbara valet för ett nytt kök

Vi erbjuder ett hållbart och klimatsmart sätt att uppdatera ditt kök. Genom att byta ut gamla luckor mot nya, måttanpassade alternativ i önskad färg och form kan du praktiskt taget få ett helt nytt kök med lägre klimatpåverkan.

 • Vi måttanpassar och hjälper självklart till med montering
 • Välj bland 10 olika luckmodeller i 30 valfria färger
 • Du får ett nytt kök snabbare och till lägre kostnad
 • Ett hållbart och klimatsmart köksval
Nordanro Nya luckor

”Kundernas mottagande under de första fyra åren har överträffat våra förväntningar. Vi har kunnat bevisa att vi erbjuder marknadens bästa köksalternativ för alla typer av kunder och plånböcker.” 

Lars Magnusson, Försäljningschef Kök

 

Från starten 2019 har Nordanro vuxit kraftigt från endast en handfull återförsäljare till att 2024 ha över 110 butiker. Vi ser fortfarande stora möjligheter och potential i nya regioner och orter. Målet de kommande åren är att expandera till att ha 200 butiker i Norden, vilket öppnar upp för fler duktiga och drivna entreprenörer att ansluta till vårt team. Vill du vara med?

 

Gör en intresseanmälan

Vad vi ebjuder

KÖK & FÖRVARING
Vi erbjuder tre olika kökserbjudanden som passar olika behov och preferenser. Från skräddarsydda, kompletta kök med personliga val in i minsta detalj till möjligheten att förnya köket med våra måttanpassade luckor. Oavsett vilket typ av kök våra kunder söker, har vi en lösning för dem.

VITVAROR
När våra kunder väljer att köpa kök från Nordanro, får de tillgång till ett brett urval av vitvaror från Elon. Med mängder av framstående varumärken i alla olika prisklasser, kan du vara säker på att dina kunder kommer hitta det som passar just deras behov och önskemål.

BADRUM
Nordanros badrumslösningar omfattar ett brett utbud av stilar som passar olika smaker och behov. Vi förstår vikten av att badrummet är en plats för avkoppling och välbefinnande. Med våra produkter kan vi hjälpa till att skapa den perfekta atmosfären för detta ändamål.

Utöver business-to-consumer affären har Nordanro genom sitt samarbete med Elon även en etablerad och växande affär inom business-to-business
sektorn, med allt från arkitekter till lokala, regionala och nordiska relationer och ramavtal inom nybyggnation och förvaltning. Här kan dina befintliga relationer med andra företag ge dig fler affärer lokalt och regionalt. Vi är din kompletta leverantör inom kök och förvaring.

Nyckeln till Nordanros framgång ligger bland annat i att vi är en kedja som kontinuerligt delar med oss av våra erfarenheter och att vi har en väl utbyggd köksakademi med återkommande utbildningar med butikernas köksinredare.

Att vara en specialist och kunna rita, planera och sälja kök är ett av de mest spännande yrken man kan ha. Du som säljare behöver vara kunnig inom ett flertal yrkesområden; rita och planera som en inredare, vara kunnig inom el, VVS och CAD. Samtidigt som du behöver behärska färg och form.

Nordanro Academy är platsen där du får en omfattande utbildning och en djup kunskap i allt detta, inklusive vårt ritprogram "Winner". Här får du lära dig allt om vårt koncept, våra produkter och konsten att sälja kök.
En utbildning som är uppdelat i fyra steg; Bons, Silver, Guld och B2B.

Tillsammans med Svea Bank finns en helhetslösning som erbjuder våra kunder möjligheten att delbetala sina kök från Nordanro. Det ska vara rofyllt att förnya sitt kök, även finansiellt, därför har vi tagit fram olika betalningslösningar för våra kunder, steg för steg.

Vårt köks- och marknadsteam finns med från start och bygger på en nära relation med våra entreprenörer för att ge stöd i allt från lansering, den löpande driften samt marknadsföring.

Nordanro har en dedikerad marknadsavdelning och en klar marknadsstrategi för att bygga varumärket under de kommande åren samt för att stödja våra lokala butiker. Vår årliga marknadsplan omfattar en mix av varumärkes- och kampanjorienterad kommunikation via olika kanaler, såsom radio, TV, annonser, sociala medier, hemsida och olika samarbetspartners.
Denna plan stöds av butiksspecifik kommunikation utvecklad centralt.

Utöver detta integreras Nordanro i den övergripande aktiveringen och löpande kommunikationen för Elon, både mot slutkonsumenter och företagskunder. Genom denna integration får Nordanro tillgång till en bredare exponering och stärkt närvaro på marknaden, vilket ytterligare stärker vår position och bidrar till ökad synlighet för varumärket.

Oavsett om du du planerar en butik på 150 eller 600 kvadratmeter har vi ett butikskoncept för just dig. Våra butikskoncept har alla säljande och trendiga demonstrations- och inspirationsmiljöer, framtagna för våra tre sätt att köpa kök. Vi bjuder gärna på oss själva med inspiration och tips om kök och matlagning. Våra butiker med ett fungerade matlagningskök bjuder alltid på något extra.

Detsamma gäller även våra erbjudande inom vitvaror samt lösningar inom förvaring, badrum och andra rumsligheter.

Några av våra återförsäljare

Ett komplett koncept med något för alla och alltid rätt pris – detta är några saker som jag uppskattar med Nordanro.”

Rasmus Jönsson, Köksinredare
Elon Kungsgatan

”Vi ser stora affärsmöjligheter med marknadens bredaste utbud, inklusive premiumalternativ, och uppskattar våra pålitliga leverantörers stöd för hög kvalitet och leveranssäkerhet.”

Marie Schelin, Köksinredare
Nordanro Kungens Kurva

”Unika, snygga och funktionella kök för livets kulinariska äventyr – en kontakt, oändligt med möjligheter.” 

Jimmy Ekmark, Köksinredare
Elon Umeå


Vi är väldigt stolta över våra köksutställningar, nedan ser du ett urval från vår butik i Stockholm Kungens Kurva.

Vill du bli vår nya återförsäljare?

Låter det intressant att bli en del av Nordanos nordiska expansion. Fyll i så fall i formuläret nedan så hör vi av oss till dig.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Ja, jag vill öppna en Nordanro-butik!

Tveka inte att höra av dig om du har någon fråga!

 • Lars Magnusson

  Försäljningschef Kök