Modern 338 | Trend 171

Modern 338 | Trend 171

Ett stort familjekök med alla kökets funktioner, däribland en inbyggd köksfläkt. Den extra stora köksön bjuder in till matlagning och bakning tillsammans med familj och vänner. Här får alla plats! Kyl och frys är helintegrerade som möbler samtidigt som vinkylarna får synas, en tempererad för röda viner och en för vita. Helintegrerad är även diskmaskinen.

Kök Modern 338 | Trend 171
Easytouch 961 | Natur 893

Easytouch 961 | Natur 893

Luckor utan fingeravtryck. Ett svart kök där luckorna hålls rena och fria från fingeravtryck tack vare anti-fingerprints. Ytan förblir ultramatt även om kladdiga fingrar öppnar och stänger. Easytouch konceptet finns i 4 olika färger. Här kan du verkligen låta din personlighet ta plats när du bygger kök!

Kök Easytouch 961 | Natur 893
Modern 338

Modern 338

Om du tar en del, helt underbar modern stil och en del mytomspunnet 20-tal så hittar du det här köket. Lätt att förälska sig i, och lätt att låta kreativiteten flöda i. Linjerna är rena, enkla och köket håller en stilfull stramhet blandad med material som lämnar en värme. Breda lådor med Line+ med belysning i grepplisten.

Kök Modern 338
Skiffergrå 303

Skiffergrå 303

Ett grått kök där linjerna är rena och skapar harmoni mellan kök och tv-rum, som smälter samman och skapar en minimalistisk helhet. De helt avskalade luckorna i skifferimitation bjuder in till möjligheten att leka med möbler och vackra ting som lätt kan varieras med årstider och humör. Ett litet kök kan byggas större med skåp-på-skåp-lösning.

Kök Skiffergrå 303
Lyx 452 │ Gryning 405

Lyx 452 │ Gryning 405

Högblanka, moderna luckor bryts vackert av med matta luckor i trä. Matchat med TV-möbeln ger det rummet en helhetskänsla och bidrar till ett kök för social samvaro med dess öppna ytor. Med kyl och frys integrerade i inredningen flyttar kök och vardagsrum ihop och gränserna suddas ut.

Kök Lyx 452 │ Gryning 405
Natur 897 │ Easytouch 961

Natur 897 │ Easytouch 961

Luckor i vacker naturlig valnötsfärg skapar en välkommen kontrast till det grafitsvarta som skapar ett mörkt kök. Bänk och högskåp i mattsvart Easytouch som har en antifingerprint yta, lätt att hålla rent. Line+ grepp med horisontell belysning ger en känsla av lyx på ett väldigt prisvärt kök.

Kök Natur 897 │ Easytouch 961

Rådgivning

Prata med oss – vi har receptet på ett fantastisk kök!

Boka ett möte och planera köket tillsammans med våra köksinredare. Vid planeringen av köket ser vi över vilken planlösning som ger bäst flöde i köket och vi gör de viktigaste materialvalen till luckor och bänkskivor. Vilket kök drömmer du om?

BOKA MÖTE