Garderobsinredning för hallen, olika förvaringslösningar.

Garderober, inredning & tillbehör

Nordanro har stort utbud av garderobsinredning och smarta tillbehör som som gör det lättare i vardagen. Du kan sätta samman dina egna system eller så utgår du ifrån några av våra färdiga inredningsförslag.

Dela

Vilka förvaringsbehov har du? Ska din garderob vara i hallen, sovrummet, köket eller tvättstugan eller kanske fungera som ett dressingroom? Det finns många saker att tänka på när man väljer inredning till sin garderob – oavsett vad du söker så har vi svaret.

Hallen

Hallen

Välkommen in! Med rätt förvaring i hallen slipper du lägga tid på att leta efter dina handskar och skor. Med skjutdörrar framför din förvaring skapar du ordning och reda. Väljer du en spegel som yta på dina skjutdörrar skapar du dessutom mer rymd i en trång hall.

Smarta lösningar för din hall

Sovrum

Vakna utvilad med var sak på sin plats. En smart förvaring gör det lättare att hålla ordning. Anpassa förvaringen efter om du vill kunna hänga eller vika dina kläder. Ett tips är att du väljer inredning efter dina och din partners behov. Klänningar kräver ofta mer utrymme att hänga än kostymer och skjortor.

Kök

Kök

I ditt kök har du behov av att kunna förvara porslin, köksmaskiner och matvaror. Med hjälp av våra olika förvaringslösningar som lådor och hyllor med sarg har du möjlighet att optimera förvaringen efter just dina behov.

Läs mer om våra kök

Dressingroom

Har du ett rum som står och samlar damm och ett stort intresse för mode och kläder? Då kanske du också drömmer om ett eget välplanerat dressingroom där du kan utnyttja varje millimeter och skapa plats för dina kläder, skor och accessoarer. Här finns alla möjligheter att utnyttja ytan optimalt.

Tvättstuga

Tvättstuga

Få ordning i din tvättstuga. Optimera ytan med hjälp av smarta tillbehör. I vårt sortiment hittar du olika korgar och lådor där du kan förvara dina lakan och handdukar.

Läs mer om tvättstugor här!
Hemmakontor

Hemmakontor

Oavsett om du är arkitekt med behov av en stor kontorsplats eller har ett litet utrymme över i ditt hem där du vill kunna sitta och betala dina räkningar erbjuder vi många olika lösningar.

Inspiration för ditt hemmakontor!

Färdiga inredningsförslag

Nordanro erbjuder många färdiga inredningsförslag för dina garderober, från startpaket till exklusiva lösningar. Läs mer om inredningsförslagen i vår katalog eller prova vår förvaringssimulator.

Läs mer i vår förvaringskatalog!

Tillbehör till garderob

Vi har många olika typer av tillbehör du kan välja till din förvaringslösning, däribland: utdragbar spegel, hårtorkshållare, klädbygel, skohållare, skoutdrag, tvättkorg, strykjärnshållare, städskåpsutdrag och mycket mer.
Här hittar du en checklista för garderob med skjutdörrar.