Bänkskivor till kök och tvättstuga

Vår variation av bänkskivor är nästintill oändlig. Kompositsten, natursten, marmor, massivt trä, rostfritt eller laminat, vilket material och bänkskiva tilltalar just dig? Ska du ha en bänkskiva i tvättstugan så är det extra viktigt med ett stryktåligt material. Nedan hittar du alla våra bänkskivor uppdelade på kökserbjudandena Nordanro Premium och  Nordanro Flex kökBänkskivorna under Tillval passar till alla kök!

Visar alla 46 resultat

Nordanro Premium pil-ikon
filter-ikonFiltrera

Filtrera

kryss-ikon

Lär dig mer om bänkskivor

Natursten – allt du behöver veta

Är du sugen på en köksbänkskiva i sten? Här är allt du behöver veta om natursten och hur den funkar i köket.

Läs mer!

Massivt trä – lång liv livslängd

Massivt trä är ett klassiskt kort som funkar för de flesta kök. Beroende vilken träsort du väljer får ditt kök sin egen touch.

Läs mer!

Populära kvartskomposit

Kvartskomposit är ett stenmaterial som är tillverkat av mineralen kvarts och är populärt i många kök.

Läs mer!

Xtra – köksbänk i laminat

Vårt kökssystem Nordanro erbjuder en köksbänk som är extra tålig mot slitage och vatten, Xtra.

Läs mer!

Vilken bänkskiva ska jag välja?

Detta med bänkskivor är ju nästan hel vetenskap, det finns så många utföranden och material. Vissa bänkskivor är extremt slitstarka medan andra behöver oljas och tas om hand om regelbundet. Det är viktigt att du funderar på användningsområde, ska det vara en köksbänk och del av en arbetsstation? Eller ska det fungera mer som en prydnad, en plats att ställa saker på, kanske en förlängd del av köket som går ut i vardagsrummet? Ska bänkskivan vara i ett grovkök eller tvättstuga? Vi erbjuder till exempel en bänkskiva som är extra tålig mot slitage och vatten, Xtra. Denna bänkskiva har en extra tjock laminatyta och en speciell 3D-struktur som liknar vacker natursten eller massivt trä. Den innovativa och funktionella ytan gör bänkskivan robust så att den klarar vardagens slitage optimalt och är betydligt mer vattenresistent än vanliga bänkskivor. Ytan hindrar vatten från att tränga in och säkerställer att bänkskivan inte sväller. Bänkskivan Xtra gör det också möjligt att fälla in både vask och kokplattor. Det blir en smidig övergång mellan bänkskiva, diskbänk och spis, utan distraherande kanter. Vackert och enkelt att göra rent.