Nedan kök från Nordanro Flex ligger redan på lagerhyllan och väntar på att monteras i ditt hem. Det är våra snabbaste och mest prisvärda luckalternativ med leveranstid på 2-3 veckor. Melaminluckorna finns i 13 olika sobra färgval och fina träimitationer, för folieluckorna väljer du mellan 3 olika utföranden i vitt.

Kök med enkel klickmontering

Den smidiga klickfunktionen i våra köksstommar gör det enkelt att montera köket själv. Klicktekniken är integrerad och det finns inga lösa skruvar eller beslag att hålla reda på. Allt levereras i platta paket som bidrar till minskade transporter, helt utan avkall på design och kvalitet.

Skapa ditt drömkök

Komplettera med en slitstark och prisvärd laminatbänkskiva. Välj en vacker blandare och praktisk diskho, och sätt pricken över i:et med knoppar och handtag, helt efter din smak. Inred skåp och lådor med praktiska system och funktioner och tänk på att belysningen är det som får ditt kök att synas och vara en plats att arbeta och trivas på. Välj vitvaror för en enklare vardag och få mer tid över för det som är viktigt i livet.

Köksluckor i olika utföranden

Storleksval

Mått för köksstommar och luckor

En viktig sak när du ska planera ett nytt kök är såklart alla mått du behöver ta hänsyn till, som höjd, bredd och djup. Vilka behov har du, och hur vill du använda ditt kök?

Köksmått – läs mer!

Rådgivning

Boka möte med en köksinredare

Vi hjälper till med!

☞  Köksplanering

☞  Materialval

☞  Val av vitvaror

☞  Beställning

☞  Installation

Boka möte här!