Nedan kök från Nordanro Flex ligger redan på lagerhyllan och väntar på att monteras i ditt hem. Det är våra snabbaste och mest prisvärda luckalternativ med leveranstid på 2-3 veckor. Melaminluckorna finns i 13 olika sobra färgval och fina träimitationer, för folieluckorna väljer du mellan 3 olika utföranden i vitt.

Kök med enkel klickmontering

Den smidiga klickfunktionen i våra köksstommar gör det enkelt att montera köket själv. Klicktekniken är integrerad och det finns inga lösa skruvar eller beslag att hålla reda på. Allt levereras i platta paket som bidrar till minskade transporter, helt utan avkall på design och kvalitet.

Skapa ditt drömkök

Komplettera med en slitstark och prisvärd laminatbänkskiva. Välj en vacker blandare och praktisk diskho, och sätt pricken över i:et med knoppar och handtag, helt efter din smak. Inred skåp och lådor med praktiska system och funktioner och tänk på att belysningen är det som får ditt kök att synas och vara en plats att arbeta och trivas på. Välj vitvaror för en enklare vardag och få mer tid över för det som är viktigt i livet.

Drivved L

Drivved L

Här möts inslag av natur med det stilrent minimalistiska. Den integrerade diskmaskinen och fläkten mellan kokzonerna samt de grunda men extra höga överskåpen, förstärker de rena linjerna och skapar rymd.

Läs mer!
Antrasit L

Antrasit L

Inbyggnadsugn och inbyggnadsmicro samt helintegrerad kyl och frys ger en perfekt diskret känsla till köket. Köket har högskåp som är anpassade för att passa in mot taket. Måttanpassade hyllor öppnar upp köket.

Antrasit L
Satin 18

Satin 18

Inte bara den ljusbeiga färgen ger köket sitt trendiga uttryck, även de sobra och släta ytorna. I detta parallellkök behöver du inte välja mellan stil och finess. Greppvänliga handtag som stilfull accent och generös arbetsyta.

Läs mer!
Grå 18 Chinchilla

Grå 18 Chinchilla

I detta uttrycksfulla kök möts flera stilar. Det moderna varmgrå och livfull natur som tillsammans med svarta effektfulla detaljer skapar ett spännande och levande rum.

Läs mer!
Svart 18

Svart 18

Tack vare den sobra stilen, fritt hängande skåp, samt ljus och enhetlig bänk med stänkskydd, känns detta svarta kök luftigt. Färgen ger en ung känsla.

Läs mer!
Ram 55 LF

Ram 55 LF

Ett klassiskt kök med vackra ramluckor. Den ljusa laminat-bänkskivan i marmor-look skapar ett exklusivt kök och lådskåpen ger en praktisk lösning.

Läs mer!

Köksluckor i olika utföranden

Storleksval

Mått för köksstommar och luckor

En viktig sak när du ska planera ett nytt kök är såklart alla mått du behöver ta hänsyn till, som höjd, bredd och djup. Vilka behov har du, och hur vill du använda ditt kök?

Köksmått – läs mer!

Rådgivning

Boka möte med en köksinredare

Vi hjälper till med!

☞  Köksplanering

☞  Materialval

☞  Val av vitvaror

☞  Beställning

☞  Installation

Boka möte här!