Modern 338 | Trend 171

Ett stort familjekök med alla kökets funktioner, däribland en inbyggd köksfläkt. Den extra stora köksön bjuder in till matlagning och bakning tillsammans med familj och vänner. Här får alla plats!

Ett stort familjekök med alla kökets funktioner. Den extra stora köksön bjuder in till matlagning och bakning tillsammans med familj och vänner. Här får alla plats! I bild syns en Bora-häll som har en inbyggd köksfläkt! Kyl och frys är helintegrerade som möbler samtidigt som vinkylarna får synas, en tempererad för röda viner och en för vita. Helintegrerad är även diskmaskinen.

Inbyggnadsugnen har varmluftsfunktion och ånga och är en kombinationsugn med mikro. Espressobryggaren finns också här och bidrar till vardagslyx och festflärd. Bakom designluckorna i matt ljusgrå döljer sig goda förvaringsmöjligheter. Kontrasten som uppstår mellan de matta ljusa luckorna och de mellangrå i högglans, som är placerade i mitten, ger köket liv och gör det intressant. Integrerat med köket är hemmets stora bokhylla i havanna med förmonterad belysning. Det här köket är allt som ett kök ska vara samtidigt som det är ett rum att verkligen umgås i, som ett vardagsrum fyllt av dofter och smaker.

PRISGRUPP 3 | 4

Se alla kök inom Nordanro kökssystem

  • checkmarkKöksstil modern
  • checkmarkInbyggd köksfläkt
  • checkmarkStor köksö

Om Nordanro kökssystem

Vårt kökssystem Nordanro är för dig som vill ha ett komplett och personligt kök. Med extra hög kvalitet och hållbara material, från skogar i balans, får du ett kök för både nutiden och framtiden. Utbudet av stommar, skåp, luckor, bänkskivor, belysning med mera, är brett och valmöjligheterna är näst intill oändliga.


Utforska mer inom kök

Luckor

Luckor

Vi har ett stort utbud av luckor i olika stilar och färger. Vilken känsla vill just du skapa i ditt kök?

Läs mer här!
Bänkskivor

Bänkskivor

Kvartskomposit, keramisk komposit, natursten, massivt trä, eller laminat, vilket material tilltalar just dig?

Läs mer här!
Handtag & Knoppar

Handtag & Knoppar

I vårt sortiment av handtag och knoppar finns flera vackra, diskreta, trendiga och klassiska valmöjligheter.

Läs mer här!
Diskbänkar & hoar

Diskbänkar & hoar

En diskbänk eller ho sätter en större prägel på köket än du kanske tror. Vi har ett stort och kreativt utbud!

Läs mer här!

Inspiration

Fler moderna kök

Leter du efter ett modernt kök? På vår sida om moderna kök har vi listat sex riktigt snygga kök som du kan inspireras av.

Inspireras av fler kök här!

Inspiration

Katalog – kök & förvaring

I våra stora katalog för 2021 kan du läsa mer om alla våra kökserbjudanden, kökstillbehör, smarta förvaringslösningar och mycket mer!

Läs mer här!